Bedroom inspiration (that makes you want to redecorate)

Vi fortsætter i mandagens tegn, og byder derfor på en masse misundelsesværdige soveværelser. Jeg er lidt af en Pinterest fan – og kan snildt bruge timer på at kigge på boliginspiration. Derfor kommer der her en masse inspiration til soveværelset.

Jeg er vild med de varme farver, selvom jeg engang læste et studie der mente at det er ‘det sundeste’ at have et soveværelse i rolige farver, da det gør det nemmere at falde i søvn. Vores eget soveværelse er hvidt, gråt og blå, som I måske kan huske at have set før her på Atelier Krogbeck. Jeg synes det er lidt kedeligt, og har længe haft lyst til at lave om, men jeg kan ikke helt beslutte mig for, hvordan jeg vil have det til at se ud endnu… jeg holder jer opdaterede, når jeg får en åbenbaring og lavet det om 😉

Translation below. 

soveværelse inspiration

All photos are from Pinterest

TRANSLATION We continue in theme from Monday, and therefore I offer a lot of enviable bedrooms. I’m a bit of a Pinterest fan – and can spend hours looking at home inspiration. Therefore, here comes a lot of inspiration for your bedroom.

I love the warm colors, even though I once read a study that thought it ‘the healthiest’ to have a bedroom in calm colors as it makes it easier to fall asleep. Our own bedroom is white, grey and blue, which you might remember having seen before here at Atelier Krogbeck. I think it’s a bit boring, and have long wanted to redecorate, but I can’t quite decide how I want it to look yet … I’ll keep you updated when I get a revelation and do something about it 😉
Atelier Krogbeck

2 meninger om “Bedroom inspiration (that makes you want to redecorate)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s