My monday view (and it’s quite alright)

Sådan her sin min mandag ud. Kaffe i sengen, afslapning og og tager den med ro. Kan mærke at det er der brug for idag, og så skal man bare give sig selv lov til det og ikke lade sig stresse over alt det man ikke når. Man skal nok nå det, bare ikke idag, og det er helt okay. Hvordan ser jeres mandag ud?

Translation below. 

Monday in bed

TRANSLATION This is what my Monday looks like. Coffee in bed, relaxation and and taking it slowly. Can feel that it just what I need today; and then you just have to allow yourself and not be stressed about the things  you wont do today. You will get your chance to do some work, just not today, and that’s perfectly okay. What do your Monday look like?

 
Atelier Krogbeck

En mening om “My monday view (and it’s quite alright)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s