Balconies to the rescue

Samfundet er stadig delvist lukket ned, og vi holder os stadig meget indendøre. De seneste par dage har vejret godt nok ikke været særlig attraktivt, men når det gode vejr kommer igen, er det altså dejligt at have en lækker altan, så man kan blive luftet lidt. Jeg har ikke selv nogen altan (desværre), men derfor synes jeg alligevel det er tid til lidt altan inspiration.

Translation below.
Alvhem 1Alvhem

All photos are from Alvhem

TRANSLATION Our society is still partially shut down and we are still very much indoors. The last few days the weather has not been very enticing to go out, but when the good weather comes again, it is nice to have a nice balcony so that you can get a little fresh air. I don’t have a balcony myself (unfortunately), but that doesn’t mean I can enjoy some balcony inspiration. 
Atelier Krogbeck

En mening om “Balconies to the rescue

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s