The big guide of the prettiest exhibition posters

Jeg kan godt lide at være på museum, og herunder også kunstmuseum. Som lille hadede jeg det; der var ikke noget værre. Nu, elsker jeg det, takket være dem. Jeg ved ikke helt hvornår museumsbesøgene begyndte at blive værdsat, men en dag stod jeg ligepludselig selv og tog initiativ til et besøg på et kunstmuseum.
Nok om det. Nu er det tid til det, som det hele drejer sig om; nemlig museumsplakater. og mere præcist, danske museumsplakater. Museerne har jo desværre stadig lukket, men det betyder ikke, at vi ikke kan nyde lidt kunst på hjemmefronten. Jeg har her samlet lidt museumsplakater (og langt størstedelen af dem, er fra udstillinger jeg har set). Jeg er specielt glad for Learning from Japan-plakaten fra Design Museum Danmark, som jeg også selv har, og så kan jeg også rigtig godt lide Poul Gernes-plakaten og Illumination-plakaten, som begge er fra Louisiana. Har i nogle favoritter?

Translation below.

Udstillingsplakater

Yayoi Kusama, Louisiana · Hans Scherfig, Nivaagaards Malerisamling · Richard Mosse, Kunstforeningen Gl. Strand · The Moon, Louisiana · William Kentridge, Louisiana · Maria Barjatinskaja, Thorvaldsens Museum · Learning from Japan, Design Museum Danmark · Walton Ford, Louisiana · Venus with the Apple, Thorvaldsens Museum · Odin Owns you All, The Viking Ship Museum · Illumination, Louisiana · Picasso, Arken · Poul Gernes, Louisiana · Alice, SMK · Logo, Design Museum Danmark · William Morris, Nivaagaards Malerisamling

TRANSLATION I like going at the museum, and this also includes art museums. As a kid, I hated it; there was nothing worse than going at the museum. Now, I love it, thanks to my parents. I do not know when museum visits began to be appreciated, but one day I took the initiative to visit an art museum all by myself.
Anyhow, now it is time for what this is all about; namely, museum posters. And more precisely, Danish museum posters. Unfortunately, the museums are still closed, but that does not mean that we cannot enjoy some art at home. I have therefore collected some museum posters (and the vast majority of them are from exhibitions I have visited). I am particularly fond of the Learning from Japan poster from Design Museum Denmark, which I also have myself at home, and I also really like the Poul Gernes poster and the Illumination poster, both of which are from Louisiana. Do you have any favorites?

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s