Crush on Slim Aaron

Igennem et boligindretningsprogram fik jeg øjnene op for den amerikanske fotograf Slim Aaron, som er kendt for at portrættere og reflektere de høje sociale lag af samfundet, berømtheder og deres miljø. Det jeg godt kan lide hans billeder for, er at mange af dem viser et øjebliksbillede, og så er jeg vild med de mange farver, stil og silhuetter fra 60’erne og 70’erne. Jeg har samlet et lille udpluk af mine favoritter af hans fotografier, som jeg ikke ville have noget i mod at have hængende derhjemme. Hvad synes I?

Translation below.

 

Slim Aaron, Crush on kopi

All photos can be found here and here

TRANSLATION I  was introduced to the American photographer Slim Aaron, through a home decor program on Netflix. He is known for portraying and reflecting high society, celebrities and their environment. What I personally like, is that many of his photographs is a snapshot of reality, and then of course the many colors, the style and silhouettes of the 60s and 70s. I have collected a small selection of my favorites – I wouldn’t not mind having some of them on my walls at home. What do you think?

 

Atelier Krogbeck

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s