Snapshots from my home & revealing photos of what I’ve been up to lately

Det er skærtorsdag, hvilket betyder at vi officielt er gået på påskeferie. Jeg må dog indrømme, at for mit vedkommende kan jeg ikke kende forskel på igår eller idag. Det har været ‘ferie’ alt for længe. Selvom jeg ikke har haft fri fra arbejde eller universitet for den sags skyld, så ligner dagene bare de samme, når man ikke kommer så meget uden for døren, som man plejer. Derfor er nogle af billederne måske også lidt afslørende hvad angår kaffedrikning (og der bliver drukket flere end normalt) og hyggespisning, serie-tid og bagning. Hvad får i tiden til at gå med?

Translation below. 

Snapshhots fra min bolig 2

 

TRANSLATION It’s Thursday, which means we officially have Easter holiday. However, I have to admit that for my part I can not tell the difference between yesterday or today. It’s been ‘vacation’ for too long. Although I have not had time off from work or university for that matter, the days are just the same when you do not get as much outside as you usually do. Therefore, some of the images may also be a bit revealing in terms of coffee drinking (and I’ve been drinking way more coffee than usual) and cozy eating, series time and baking. What have you been up to lately?

 

Atelier Krogbeck

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s