April wishes (or things to click home in boredom)

Vi skriver april måned, og har faktisk gjort det i nogle dage nu, men anyway, det betyder det er tid til mine aprilønsker. mine aprilønsker er måske også lidt fristelser til at klikke hjem, nu hvor mange af os alligevel er hjemme og skal få tiden til at gå med noget. Jeg må indrømme, at jeg også har fået købt lidt på nettet – jeg blev simpelthen fristet af gode tilbud. Det er første gang i meget lang tid (siden i sommers) at jeg har købt ting til ‘rent forbrug’. Det er vist første gang det er sket.

Translation below. 

April wishes

poster · pillow · candle holder · slow brew coffee maker · mug · side table

TRANSLATION It’s April, and have been so for a couple of days now, but anyway, that means it’s time for my April wishes. My April wishes may also be a bit of a temptation to click home, now that many of us are home anyway and needs to pass time with something. I have to admit that I also did a little online shopping the other day – I was simply tempted by good discounts. It’s the first time in a very long time (since this summer) that I have bought things for ‘just consumption’. I think that a first.

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s