Things to do in April (and some rather non realistic ones)

Selvom vi er i karantæne, er der stadig ting og sager at lave, og nogle af de ting jeg har lyst til, er måske mere ønsketænkning, men de kommer med alligevel. Det kunne jo være, at slutningen af april byder på nye tider vedrørende karantæne – man må holde humøret oppe og tænke positivt 😉

1. Fødselsdag
Jeg fylder år i april, og jeg glæder mig. Jeg elsker fødselsdag, og har inviteret alle mine piger til middag og drinks, eftersom jeg ikke har haft hold fødselsdag i et par år, så jeg tænkte, at i år var det tid. Tiden må vise om det kan blive en realitet (krydser fingre), og det er heldigvis først sidst i april jeg har inviteret til, så der er stadig lidt håb forude endnu.

2. A walk a day (keeps the corona away?)
Jeg har simpelthen været så doven på det sidste, og karantæne har kun gjort min dovenskab større. Nogle dage får jeg slet ikke bevæget mig nok – er I andre der har det på samme måde? Det skal der laves om på! Jeg løber nogle dage, men de andre dage bliver det desværre ikke til så meget, så den nye plan lyder på, at jeg skal gå tur hver dag, og gerne 5 km. Indtil videre har det holdt meget godt, den seneste uge, så jeg håber jeg kan holde ved. Hvad gør i andre til at holde jer igang?

3. Forårsrengøring 
Vores lejlighed trænger virkelig….

4. Louisiana
Jeg savner virkelig at være på Louisiana, og det er måske lidt ønsketænkning at de åbner dørene i april måned. Lyder helt som om jeg er stamgæst, hvilket jeg umiddelbart ikke ville kategorisere mig selv som, men jeg synes simpelthen Louisiana er så hyggeligt et sted, og det er et sted jeg tager hen med veninder, forældre, kæreste og bedsteforældre, og her i sommerhalvåret er der bare et helt andet liv. En summende vibe af forår og sommer, som jeg elsker.

Thibngs to do April

All photos are from Pinterest

 

TRANSLATION Even though we are in quarantine, there are still things I want to do (and far away from home, mostly), and some of the things may be more wishful thinking…

1. Birthday party
I am turning years in April and I look forward to it. I love birthdays, and have invited all my girls to dinner and drinks since I haven’t had a birthday party for a couple of years, so I thought this year was the year. Time must tell if it can become a reality (fingers crossed), and fortunately it’s not until late April that I have invited people over, so there’s still some hope.

2. Walk every day (keeps the Corona away?)
I have simply been so lazy lately and quarantine has only made it worse. Some days I barely move – are there others who feel the same way? This must change! I run a few times a week, but the other days, unfortunately, I do not move at all, so the new plan is that I have to walk every day, and preferably 5 km. So far, it has been going well this past week, so I hope I can keep it that way.

3. Spring cleaning
Our apartment really needs it….

4. Louisiana
I really miss being at Louisiana, and it is perhaps a little wishful thinking that they open the doors again in April. Sounds like I’m a regular guest, which I wouldn’t categorize myself as, but I simply think Louisiana is such a nice place, and it’s a place I go with friends, parents, my boyfriend and grandparents, and here in the spring there is just a whole different life. A buzzing vibe of spring and summer that I love.

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s