I’m still here

Okay, der er gået lang tid siden sidst. Alt for lang tid. Og hold da op, hvor er der sket meget siden sidst, og ikke fordi jeg vil addressere covid-19 alt for meget, men så har det jo virkelig fået vendt op og ned på samfundet.

Siden sidst er der også sket mange andre ting og sager: jeg har fået nyt job, som rent faktisk er studierelevant (yay!), og det er nok den bedste nyhed siden sidst. Jeg har også fået lavet lidt om her på siden, hvor jeg har ‘ryddet op’, og der kommer formentlig også en layoutmæssig ændring på et tidspunkt, jeg skal bare lige finde tid til at gøre det, da det tager lang (meget lang) tid at opsætte, når man er lidt af en perfektionist.

Det her var bare en lille update, men hæng på, for jeg har planlagt en masse gode, ikke mindst inspirerende, indlæg til Jer!

 

TRANSLATION Okay, it’s been a long time since the last post. Way too much time. And holy moly (I seriously need to learn some new slang) a lot has happened since then, and not because I want to address covid-19 too much, but the virus really has turned upside down on the nation.

Since then, many other things and things have happened: I have got a new job, which is actually study-relevant (yay!), And it’s probably the best news ever. I have also ‘cleaned up’ this site, and there will probably be some layout changes at some point too, I just have to the find time to do it as it takes a long (very long) time to set up when you’re a bit of a perfectionist.

This was just a small update, but hang on, because I have planned a lot of great, not least inspirational, posts for you!

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s