My most read posts in 2019 (including a popular one from 2018)

Det er tid til et lille hængeparti, som jeg endnu ikke har fået kigget på; nemlig hvilke posts var de mest populære blandt jer læsere i 2019. Der er tre indlæg som topper listen, og så en lille kending tilbage fra 2018, som også har været populært i 2019.

Jeg kan godt lide at dele inspirationsboliger, som jeg selv synes er super flotte, og i 2019 var flere af dem meget populære. Den mest populære var dog Scandi-style á la Boheme, som i kan læse eller genlæse lige her.

IMG_8302

I er også glade for plakater, og min lille guide til lidt fine plakater til væggen havde også vækket jeres opsigt i det forgangne år, og I kan finde mit ‘poster mania’-guide lige her. I samme boldgade finder vi et indlæg, som er lige populært flere år i træk (da det er fra 2018), og som flere af jer finderfrem til igen og igen. Det handler selvfølgelig min ‘Learning from Japan’-udstillingsanbefaling. Udstillingen kører desværre ikke længere, men den fine plakat fra udstilling kan dog stadig købes i Design Museum Danmarks butik. I kan læse mere herom lige her

Sidste år var jeg på skiferie i Chamonix, som blev til en lille rejseguide til området. Det var også et populært indlæg sidste år. I år går skiferien til Serre Chavalier i Frankrig, som også bliver til et lille rejseindlæg engang i februar.

Translation below. 


TRANSLATION It it time for a small post about last year; namely, which posts were the most popular among you readers in 2019. There are three posts topping the list, and then a little popular one from 2018, which has also been popular in 2019.

I like to share inspirational homes, and in 2019 several of them were very popular. The most popular, however, was Scandi-style á la Boheme, which you can read or re-read right here.

You are also excited about posters, and my little guide to some nice posters for the wall had also woken your interest the past year, and you can find my ‘poster mania’ guide right here. In relation to posters, we find a post that have been popular several years in a row (as it is from 2018), and which several of you find your way to again and again. Of course, this is my ‘Learning from Japan’ exhibition recommendation. Unfortunately, the exhibition is no longer running, but the nice poster from the exhibition can still be purchased in the Design Museum Denmark store. You can read more about this right here.

Last year I was on a ski vacation to Chamonix, which turned into a small travel guide to the area. It was also a popular post last year. This year the ski holiday goes to Serre Chavalier in France, which will also be a small travel post sometime in February.

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s