My winter survival-kit

Det er vinter, og selvom det ikke er så koldt, så bliver huden stadig tør – i hvertfald min. Jeg er lidt af en frossen pind, så jeg kører lag-på-lag fra december til marts måned, og oven i det, så passer jeg på min hud. Jeg har tendens til tør hud i de koldere måneder, så derfor skal der ekstra pleje til. I den forbindelse vil jeg dele mit overlevelses kit til at holde huden fugtet hele vinteren.

Jeg blev introduceret til konjacsvampe af en veninde, og den har været et fast inventar i min toilettaske lige siden. De er super nemme at have med, og så er det en hurtig rutine om morgenen. Svampene er fyldt med gode mineraler og det eneste man skal gøre er at fugte den i varmt vand til den bliver blød og så rense huden med den. Jeg bruger den hver morgen i badet.
Derudover er jeg blevet kæmpe fan af Karmamejus face mist. Det er egentlig bare en fugtgivende spray man kan kombinere med sin daglige rutine eller i løbet af dagen for at tilføje ekstra fugt til huden. Jeg bruger den hver morgen inden jeg kommer min dagcreme på, og så bruger jeg den flittigt på skiferien og varme sommerferier, hvor huden har brug for lidt ekstra i løbet af dagen. Den er speciel god til lange flyveture, hvor min hud har tendens til at bruge ekstra tør, og så har den en perfekt størrelse så den lige kan være i håndtasken eller håndbaggagen.
Sidst, men ikke mindst, er jeg stor tilhænger af Elisabeth Ardens 8 hour cream. Selvom den ikke er på listen nedenunder, så er den et fast inventar på mit badeværelse. Den er supergod til at bruge som natcreme i ny og næ, så huden får intensiv fugt i løbet af natten, hvis min hud er ekstra tør.

Har i nogle gode tips?

Translation below.

winter-survival-kit-e1578912789401.jpg

Konjac sponge · face mist · hand cream · plaid
photo of puffer jacket from pinterest

TRANSLATION It’s winter, and even though it’s not that cold outside, my skin is still dry – at least mine. I am always freezing, and therefore I do layer-by-layer dressing from December to March, and on top of that, I take care of my skin. I tend to have dry skin in the colder months, so extra care is needed. In doing so, I will be sharing my survival kit to keep my skin moisturized throughout the winter.

I was introduced to cognac sponges by a friend and it has been in my toiletry bag ever since. They are super easy to use, and then it is a quick routine in the morning. The sponges are full of good minerals, and you only moisten it in warm water until it becomes soft and then cleanse the skin with it. I use it every morning in the shower.
In addition, I have become a huge fan of Karmameju’s face mist. It is really just a moisturizing spray that you can combine with your daily skin care routine or during the day to add extra moisture to the skin. I use it every morning before applying my day cream, and then I apply it diligently during ski holidays and on hot summer vacations where the skin needs a little extra care during the day. It is especially good for long flights, where my skin tends to be extra dry, and it has a perfect size so it can just be in your handbag or hand luggage.
Last but not least, I am a big fan of Elisabeth Arden’s 8 hour cream. Although it is not to be found on the list below, it is always to find in my bathroom. It is great to use as an occasionally night cream, when the skin needs intense moisture during the night.

Do you have some good tips?
Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s