Snapshots from my apartment

Der er kommet lidt nyt op på væggene herhjemme, og jeg ville i den forbindelse vise lidt billeder fra vores bolig. Selvom vi har boet her i snart tre år, så har jeg stadig billeder jeg mangler at få op – er ikke den hurtigste, når det kommer til det, men det kommer da op, bare lidt langsommere end først forventet.

Maskerne er fra Guatemala. Der var masker i alle verdens farver og motiver, og jeg kunne købe mig fattig i dem, hvis jeg havde plads i min kuffert. Jeg endte med at købe fire styks, så har måske købt mere end rigeligt, men synes simpelthen de er så fine, og så giver de et mere personligt præg i vores bolig. Jeg har kun fået tre ud af fire op, så den sidste maske må i se når den engang kommer op.

Translation below. 

IMG_0680

TRANSLATION We have something new on the walls at home, and therefore, I wanted to show you some pictures from our home. Even though we have been living here for almost three years, I still have pictures I still need to hang up – I am not the fastest when it comes to decorate the wall, apparently, but it does come up, just a little slower than expected.

The masks are from Guatemala. There were masks in all the colors and motifs, and I could easily have bought all of them if I had a room in my suitcase. However, I ended up buying four pieces (quite many as well), but I love them and then they give a more personal touch to our home. I have only got three out of four up on the wall so far, so you have to wait to see the last mast when it comes up.

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s