Instagram profile of the month: Yuya

Traditionen tro præsenterer jeg jer for en af de instagramprofiler, som jeg synes er inspirerende og interessante at følge. Denne måned er turen kommet til en lidt anden type af instagramprofiler jeg plejer at introducerer jer for. Turen er nemlig kommet til Yuya, som er en mexicaner med stil.

Jeg har kendt til Yuya længe, da jeg startede med at se med på hendes YouTube kanal tilbage i 2011. Hun er derfor en af de personer jeg har fulgt med længst tid. Godt nok er størstedelen af hendes content på spansk, men hendes billeder (og ikke mindst hendes stil) er inspirerende og så har hun den mest nuttede stemme. I kan finde hendes YouTube kanal her og hendes instagramprofil lige her.

Translation below. 

Yuya, mådendes instagram profil

All photos are from Yuya’s Instagram profile.

TRANSLATION It’s that time of the month where I’ll introduce you to one of the instagram profiles that I think are inspiring and interesting to follow. This month it’s slightly different type of instagram profiles I usually introduce you to. 

I have been following Yuya for a long time, when I started watching her YouTube channel back in 2011. She is therefore one of the people I have been following for the longest time. Well, most of her content is in Spanish, but her pictures (and not least her style) are inspiring and then she has the most adorable voice. You can find her YouTube channel here and her instagram profile right here.

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s