No need for more rooms

Se lige denne fine bolig! Jeg er vild med det store spejl, som virkelig skaber rum i sådan en lille lejlighed, og så er jeg ret vild med at der er massere af billeder på væggene. Det skal man ikke vre bange for, når man bor i en lille lejlighed, for det skaber liv og gør kedelige vægge sjovere at se på 😉

Translation below.  

Alvhem, bolig, inspiration 2Alvhem, bolig, inspiration 1

All photos are from Alvhem


TRANSLATION Look at this fine home! I love the big mirror, which really creates space in such a small apartment, and I love that there arelotsof pictures on the walls. You shouldn’t be afraid of pictures on the walls when you live in a small apartment, because it creates life and makes boring walls more fun to look at 😉

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s