Monday inspiration #18

Det er længe siden jeg har givet lyd fra mig. Meget længe siden. Jeg har været i fuld bachelor- og eksamensmode, så overskuddet til alt andet, når man endelig holdt pause, var på et lavt niveau. Når det så er sagt, så har jeg savnet at lave indlæg og være aktiv her på bloggen. Jeg har hele tiden fulgt med, og det er godt at se, at selvom jeg ikke har været aktiv, så har I været inde og lure i ny og næ. Det er dejligt at se!

Nu er jeg tilbage – i hvert fald for nu. I dag havde jeg min sidste eksamen og er officielt bachelor, yay! Det er så dejligt, men samtidigt lidt vemodigt, at man ikke længere skal se sine mange medstuderende og starte på endnu et nyt kapitel der hedder ‘kandidat’ efter sommerferien.

Nok om det. Nu er jeg her jo, og nu kommer der lidt boliginspiration til stuen til at starte mandagen med.

Translation below.

monday

All photos are from Pinterest

 

TRANSLATION Long time, no see. Very long time. I have been on exam-mode, therefor my focus has been on a lot of other things. Having said that, I have missed posting and being active here on the blog. I have kept an eye on the blog, and it is good to see that even though I have not been active, you guys have been checking the site out every now and then. It’s great to see!

Now I’m back. Today I had my last exam and am officially a bachelor, yay! It is so nice but at the same time a little sad that you no longer have to see my friends from the university every week and start another new chapter called ‘masters program’ after the summer holidays.

Enough about that. Now I’m here, and here’s a little home inspiration for the living room to start the Monday with.

 

Atelier Krogbeck

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s