Crush on Tamar Mogendorfs’ shell pillow

Her kommer en lille crush on. Denne gang er det muslingepuderne fra Tamar Mogendorf. Jeg har haft kigge langt efter dem længe, og synes jeg lige ville dele begejstringen med jer andre. De er simpelthen så elegante, hvis en pude kan være elegant? Anyway, så ville jeg ikke være ked af at eje sådan en fin en eller to – og ved selvfølgelig lige hvor de skal være. Det godt det snart er min fødselsdag…

Translation below.

Crush on

The photos are taken from Tamar Mogendorfs’ Instagram.

TRANSLATION Here’s a little “crush on”. This time my crush is on Tamar Mogendorfs’ shell pillows. I have been eyeing them for quite a while now, and just wanted to share the excitement with you. They’re simply so elegant, if a pillow can be elegant? Anyway, I would love to own such a nice pillow or two – and of course, I already know exactly where they would go. 
Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s