Instagram profile of the month: Sofie Andresen

Denne måneds instagramprofil er Sofie Andresen. Det er efterhånden lang tid siden jeg faldt over hendes profil, og synes straks at hun havde nogle fine inspirerende billeder, som kun gør, at man selv får lyst til at lave om  sin bolig. Derudover bager hun en hel del, så der er også mange virkelig flotte kager at se på. Hun har også en blog, til de nysgerrige, som i kan se lige her.

Translation below.

Månedens instagramprofil, Atelier Krogbeck

All photos are from Sofie Andresens’ Instagram

TRANSLATION This month’s Instagram profile is Sofie Andresen. I have been ‘following’ her om Instagram for quite some time by now. She has nice inspirational pictures that only make you want to re-decorate your own home. In addition, she bakes a lot, so there are always really nice cakes to look at. She also has a blog, which you can find right here.

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s