Chamonix, Mont Blanc

Jeg var på skiferie i uge 7, og i den anledning ville jeg lige dele lidt billeder fra turen. Normalt ville jeg lave en lille rejseguide, men nåede ikke at få taget så mange billeder af selve byen, men derimod mange billeder af selve Mont Blanc og skiresortet 😉

Jeg kan dog sige, at Chamonix er en hyggelig lille by – den er ikke særlig stor, men har stadig en lille gågade med butikker, og så er der mange forskellige skibakker/pister rundt omkring i området. Derudover er der selvfølgelig Mont Blanc, som man kan komme op på toppen af – de garvede kan stå på ski ned af bjerget, som skulle være en sindsyg flot tur, har jeg ladet mig fortælle.

Translation below. 

Chamonix, Mont Blanc, ski
TRANSLATION I was on a skiing holiday in week 7, and therefor I would like to share some pictures from the trip. Usually I would make a small travel guide, but I did not get a lot of time to take so many pictures of the town itself, but many pictures of Mont Blanc and the ski resort instead 😉

However, I can say that Chamonix is a cozy little town – it is not very big, but still has a small street with shops, and then there are many different ski slopes. In addition, there is of course Mont Blanc, which one can get to the top of – and it is possible to ski down the mountain, which should be a crazy beautifully trip!

 

IMG_8302

On top of Mont Blanc

 

Atelier Krogbeck

En mening om “Chamonix, Mont Blanc

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s