Things to do in March

Da jeg skrev dette indlæg, havde jeg først skrevet “Things to do in February” – jeg er ikke helt blevet omstillet til den nye måned endnu, ups.

Sidste måned fik jeg fulgt op på de ting jeg gerne ville. Eller, det vil siges, at jeg nåede ikke helt i mål med alle. Skiferien var jeg på – og den gik vellykket, da jeg fik lært at stå på ski, hvilket næsten må være et must, når man tager på skiferie 😉 Skiferien kickstartede også min træning igen, så jeg er godt i gang. Mht. hylderne til vores badeværelse, så nåede vi ikke helt i mål; hylderne er lavet, de er bare ikke kommet op endnu, så derfor kommer den også på listen denne måned, og så må vi se om det bliver til noget – krydser fingre!

Translation below. 

1. Lagersalg
Lagersalgssæsonen er så småt blevet skudt igang, og jeg skal selvfølgelig være med. Jeg har efterhånden gjort mig mange gode fund på lagersalg, så regner med at finde flere gode ting og sager igen i år.

2. Finde et godt sted at studere
Jeg er igang med at skrive mit bachelorprojekt. Det betyder også jeg virkelig får testet min selvdisciplin. Jeg kan sagtens koncentrere mig på uni, men de få dage jeg er på uni kan jeg ikke overskue at blive længere (har selvfølgelig også forelæsninger på de dårligste dage af alle – mandage og fredage, puha!) og gider ikke tage den lange vej til Odense hver dag for at skrive BA. problemet er bare, at herhjemme virker opvasken eller støvsugeren meget mere interessante end at skrive opgave. Derfor skal jeg finde mig et godt sted at skrive – nogle gode forslag?

3. Få sat badeværelseshylderne op
Og vi fortsætter i samme spor som sidste måned, og håber at hylde-projektet kan nå helt i mål denne måned.

Things to do in March

All photos are from Pinterest

TRANSLATION Last month I did all the things I wanted to do. Well, I did not technically reach all goals. I was on the ski holiday – and it went well i, The ski holiday also kick-started my training again. The shelves for our bathroom are made, but they are not up yet…therefor they are on this month’s list as well. 

1. Stock sales
A new season of stock sales have begun, and of course I have to participate!

2. Find a good place to study
I am currently writing my bachelor project, which also means that I am really getting my self-discipline tested. I can easily concentrate on the university, but the few days I am actually at the university for classes I am too tired to stay to work on my project (of course also have lectures on the worst days of all; Mondays and Fridays) And do not want to take the long way to Odense every day to write BA. The problem is that at home the dishes suddenly is more appealing than working on my bachelor project – Therefor, I want to find  a good place to write – any suggestions?

3. Finish the bathroom shelves
And we continue in the same track as last month, and hope that the shelf project can reach the finish line this month.

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s