A little Sunday tip

Så er det søndag, og der er intet bedre end at blive hjemme, slå sig ned i sofaen og lave absolut ingenting. Hvad er så bedre end at se lidt TV? Det er min plan i hvert fald. I den forbindelse vil jeg give et lille tip, hvis man mangler noget at se og hvis man er vild med design, indretning og det gode håndværk. Det drejer sig om DR’s nye program “Danmarks næste klassiker”. Programmet handler om 5 designere som hver uge skal give deres bud på et møbel, hvorefter et af dem vinder den kategori, som ugens udfordring har handlet om. I sidste program kårer de et af vindermøblerne til at være Danmarks næste designklassiker. Alle møblerne bliver udstillet på Designmuseum Danmark, og i kan læse mere om programmet og den kommende udstilling lige her.
Det har allerede kørt 2 afsnit, så det er oplagt at bruge søndagen på at få set de to afsnit, og være klar til næste afsnit udkommer næste uge 😉

Translation below.

Billedresultat for danmarks næste klassiker

Photo from here

TRANSLATION My little Sunday tip is regarding a Danish television show which aim is to find a new design classic. The program is in Danish, but if you are up for the challenge or want to see the beautiful furniture from the program (which are being exhibited at Designmuseum Danmark), you can read more right here.

 

Atelier Krogbeck

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s