Styling with second hand furniture

Jeg elsker gamle møbler, og denne bolig er fyldt med godter fra fortiden. I denne bolig har man formået at skabe en moderne indretning, selvom der er mange ældre møbler at spotte i boligen: lænestolen og sidebordet dertil i stuen, spisebordet i køkkenet og det store skab og skrivebordet i soveværelset. Apropos soveværelset, jeg er vild med skabet og at det har fået sådan en fin støvet grøn farve, det ser så fint ud!
Hvis jeg boede her, var der nok kommet lidt flere ting på væggene, men det er jo en smags sag 😉 Men lige gyldigt hvad, så er det en fin bolig, og kombinationen mellem ældre møbler og moderne interiør skaber en fin balance. Hvad synes i?

Translation below. 

Alvhem 2, 3Alvhem 2, 4

All photos are from Alvhem

TRANSLATION I love old furniture and this home is full them. This home have a great combination of modern interior and older furniture: the armchair and the side table in the living room, the dining table in the kitchen and the large closet and the desk in the bedroom. Speaking of the bedroom, I love the closet and it has got such a nice dusty green color, it looks so nice!
If I lived here, I would probably have put more things up the walls, but it is a matter of taste;) Anyhow, this is a nice home, and the combination of older furniture and modern interior creates a fine balance. What do you think?

Alvhem 2, 2Alvhem 2, 1Alvhem 2, 6

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s