Monday mood #16

Jeg er så frisk, og så klar i dag. Det nye semester starter i dag, og jeg glæder mig til at komme igang og til at få en hverdag igen. Efter min sidste eksamen i sidste uge, har jeg fravalgt alle planer og bare taget det stille og roligt, for at kunne genoplade ordeneligt efter en meget lang måned med eksamener, adrenalin og nerver. Det må siges at have været effektfult lige at slappe lidt af, for jeg er så klar – rigtig irriterende mandagsfrisk 😉

Translation below. 

Monday mood

All photos are from Pinterest


TRANSLATION I am so fresh and ready for this week, or for the next semester starting today and I can start having an everyday again, after a stressfull month filled with exams, adrenaline and nervosity. 

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s