Things to do in February

Februar er en mærkelig måned, for den er kold, mørk og våd, som ikke ligefrem motiverer en til at springe ud af sengen og få noget ud af dagen, men samtidig ‘begynder’ det nye år rigtigt, i og med, at semesteret starter, og man begynder at få en hverdag igen, og det bliver dejligt.

1. Skiferie
Jeg skal på skiferie for første gang siden 2011 – det er godt nok lang tid siden, og jeg er lidt bekymret om jeg overhovedet kan stå på ski… sidste gang endte jeg på børnebakken, efter samaritterne havde pænt anbefalet mig at forlade den større bakke, da de synes jeg ikke så så øvet ud – så måtte jeg jo pænt tage skiliften ned igen, og endte derfor på børnebakken.

2. Træne igen
Træningen har virkelig haltet herhjemme. Jeg har måske trænet 1 gang om ugen i gennesnit siden december, så nu skal jeg i gang igen, og det glæder jeg mig til.

3. Lave hylder til vores badeværelse
Som titlen fint beskriver, så skal jeg lave nogle hylder til vores badeværelse sammen med min kæreste. Lige pt. har vi nogle håndklædehylder som fungerer som hylder – og de er hverken kønne eller velfungerende som hylder.

 

Translation below.

thingstodoinfebruary

All photos are from Pinterest

TRANSALTION February is a strange month because it is cold, dark and wet, which does not motivate one to jump out of bed and get something out of the day, but at the same time ‘the new year’ starts in February, since the semester starts and you start to get an everyday life again.

1. Ski holidays
I’m going on a skiing holiday for the first time since 2011 – it’s been a long time since, and I’m a little worried if I can ski at all … last time I ended up on the kids’ ski slope after the first-aid-people had recommended me to leave the bigger slope, as they did not think I looked practiced enough for the bigger ski slope – then I had to take the ski lift down again, and therefore ended up on the children’s ski slope…

2. Exercise again
I have been very good at skipping training the past month. I may have trained once a week since December, so now I have to start again, and I’m looking forward to it.

3. Make shelves for our bathroom
As the title describes, I am going to make some shelves for our bathroom with my boyfriend. At the moment, we have some towel racks that work as shelves – and they are neither pretty nor well-functioning as shelves.

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s