February wishlist

Denne måneds ønskeliste er lidt en blanding af vinterhygge og en længen efter forår og farver. Jeg er helt vild med puden, dels fordi den er så farverig og forårsagtig, men også fordi dens motiv er så anderledes – synes ofte at puder kan blive for pæne og kedelige. Samtidig har jeg virkelig lyst til, i skrivende stund, at lave en stor kande te og bare hygge foran TV’et med en dyne og et dejligt blødt tørklæde – jeg er personen der sagtens kan have tørklæde på indenfor, da jeg er lidt af en frossenpind…

Translation below. 

februarywishes

Book · scarf · kettle · insulated bottle · pillow · lamp · puff


TRANSLATION This month’s wishlist is a mix of wintery items and coloful spring-vibes-items. I’m crazy about the pillow, partly because it is so colorful and springy, but also because its motif is so different.

 

Atelier Krogbeck

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s