Personal with a capital P

Se lige dene bolig, Jeg er vild med den personlige stil. Boligen er flot, men uden at ligne forsiden på et boligmagasin. Jeg kan godt lide alle de finurlige detaljer, som slyngplanterne i vinduerne, de store bogreoler (elsker når folk har mange bøger, det skaber sådan en hyggelig stemning) og de finurlige ting på væggene såsom det gamle spejl. Hvad synes i?

Translation below. 

alvhem, atelier krogbeck 1alvhem, atelier krogbeck 2alvhem, atelier krogbeck 4alvhem, atelier krogbeck 3

All photos are form Alvhem

TRANSLATION Look at this home, I love the personal style. The home is nice, but without looking like the front of a home interior magazine. I like all the quirky details like the plants up against the windows, the big bookshelves (love when people have many books, it creates such a cozy atmosphere) and the quirky things on the walls such as the old mirror. What do you think?

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s