Beautiful one bedroom apartment

Jeg bliver altid imponeret, når folk formår at indrette sig på lidt plads, og når det samtidigt bliver gjort så funktionelt og pænt som her. Jeg kan specielt godt lide ideen med gardinet, der kan skærme for sengen – så er det nemt at gemme sengen væk, når man har gæster, men pynter samtidig, når det er trukket fra som på billederne. Hvad synes i?

Translation below. 

Alvhem, Atelier Krogbeck 1Alvhem, Atelier KrogbeckAlvhem, Atelier Krogbeck 4

All photos are from Alvhem

TRANSLATION I am always impressed when people manage to decorate small livings, when it’s done as nice as here – it’s pretty and functional. I especially like the idea of the curtain that can hide the bed – it’s easy to hide the bed when you have guests, but at the same time it decorative, when it’s not in use. What do you think?

Alvhem, Atelier Krogbeck 2Alvhem, Atelier Krogbeck 3

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s