Christmas in Tivoli

IMG_8043

Jeg har været i Tivoli, som jeg er hvert år, når julen så småt begynder. Der er altid pyntet så fint op!
Jeg var derinde med nogle veninder, og snakken faldt på traditioner, og vi blev hurtige enige om, at en tur forbi Smøgen og få spanskrør var en tradition vi alle havde fra barnsben, så det skulle selvfølgelig også til denne gang. Der blev også drukket lidt gløgg, og selvom det er koldt udenfor, er det som om det aldrig er for koldt at sidde udenfor i Tivoli. Det er så hyggeligt at der er stillet glødefade op, som man kan varme sig på. Er der nogle af jer andre der skal i jule-Tivoli?

Translation below. 

IMG_8044
TRANSLATION I have been to Tivoli, which I am every year – it’s a tradition to walk around in the garden with a cup of cocoa or glögg. Tivoli is always beautifully decorated. I love they make an effort, each season, to make the decoration worth a visit. It’s like entering a winter wonderland. 
I was in there with some girlfriends and the talk fell on traditions and we quickly agreed that walk past ‘Smøgen’ to get churros was a tradition we all had from childhood, so of course we had to get some. 
Are planning on visiting Tivoli this Christmas?

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s