December wishes

Der er mange ønsker denne måned, og en god blanding af alt fra ting til badeværelset til køkkenet. Der er både de praktiske, som grilpanden – selvom jeg har ønsket mig en længe… og så er der tingene som er til ren selvforkælelse, som den lækre hårkur og bogen. Hårkuren er en jeg har haft for mange år siden, og jeg har ikke fundet en der var ligeså god som den – den går virkelig underværker for håret, så den skulle med på juleønskelisten.

Translation below.

december wishes

Headphones · damage remedy for hair · toilet pouch · Haruki Murakami book · grill pan ·  candleholder · wooden box · striped lamp · iPhone case

TRANSLATION There are many wishes this month and a good mix of everything from things to the bathroom to things that belong in the kitchen. There are both practicals like the grill pan – although I have wanted it for long time … and then there are the less practically things such as the damage remedy for your hair and the book. The hair cure is one that I had many years ago, and I haven’t found one that was as good as this – it’s does miracles for tired and damaged hair, which is why it deserved a spot on my wishlist.

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s