Things to do in December

Julen er tikket ind, og det betyder også at det er tid til en ny ‘to-do’-liste over ting jeg vil lave i December måned. Mange af tingene er præget af højtiden, men det hører til  der er ingen december uden jul.

1. Christianias julemarked
Det er blevet lidt en tradition at tage på Christianias julemarked. Der kan man gøre sig nogle fine fund mellem finurlige og håndlavede ting og sager, og helt sikkert finde en julegave, som ikke kan findes andre steder. Og så kan man jo altid kombinere turen med en lille gåtur i den frie stad med kaffe i hånden, det er altid hyggeligt.

2. Drikke massere af gløgg, og spise mange æbleskiver
Titlen siger sig selv 😉

3. Juleshopping
For at være ærlig, så hader jeg juleshopping, for der er alt for mange mennesker i byen. Når det så er sagt, så synes jeg det er så hyggeligt at gå rundt i københavns gader i julen, for der er så fint pyntet op, alle steder, julehumøret er oppe, og alle er pakket ind i flere lag, for at holde varmen. Jeg er derfor begyndt at købe julegaver når butikkerne åbner, for at undgå menneskemylderet.

Translation below.

Things to do

Photos are from Pinterest and Christiania’s website

TRANSLATION It’s Christmas time, but it’s also time for a new ‘to-do’-list of the things I want to do this month. Many of the things are highly influenced by the holidays, but I guess Christmas is the essence of December.

1. Christmas market at Christiania
It has become a tradition to visit the Christmas market at Christiania. Here you can find a lot of funny and handmade things, and definitely find Christmas gifts that you cannot buy elsewhere. And while you are there, you can combine your visit in the free city, with a little walk with a coffee in hand.

2. Drink lots of glögg and eat an uncountable number of ‘æbleskiver’
Well, the title says it all: I’m going to drink and eat a lot – might need to up my fitness training. If anyone is wondering what ‘æbleskiver’ is, it’s a small Christmas cake cooked in a special kind of pan, and is perfect with confectioner’s sugar and jam.

3. Christmas shopping
To be honest, I hate Christmas Shopping. There are way too many people. On the other hand, I think Copenhagen is wonderful during Christmas, because there are Christmas decoration everywhere. 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s