Monday mood #14

Denne uges mandagsmood er stærkt præget af jul, og generelt hygge – hygge er blevet lidt et standard mood for mig. Det er altså også bare hyggeligt at hygge. Noget der virkelig skaber hygge er lys: Lyskæder, stearinlys, afdæmpet belysning – det er bare hyggeligt. Nu tror jeg også jeg har skrevet nok om hygge for denne uge 😉
Hvordan ser jeres mandag ud?

Translation below. 

Monday mood, Atelier Krogbeck

All photos are from Pinterest

TRANSLATION This week’s Monday mood is highly influenced by Christmas, and generally ‘hygge’ – ‘hygge’ has become a bit of a standard mood for me. But it just is ‘hyggeligt’ to ‘hygge’. Something that really creates cosiness is light: Light chains, candles, subdued lighting – it’s just some of the essence of ‘hygge’. Now I also think I’ve written enough about the ‘hygge’ for the week;)
What does your Monday look like?

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s