Monday mood #13

Dagens mandagsinspiration ligger sig tæt op af vejret. Da jeg vågnede i morges var der en frost på græsset ude i gården. Første tegn på det snart er jul. Selvom jeg er en frossenpind, så synes jeg det er så hyggeligt at have nul grader udenfor, at pakke sig ind i sweatre og store tørklæder. Når det så er sagt, har jeg brugt hele dagen indendørs, med varm te og dyner op til under hagen, da jeg stadig døjer med lidt efterveer fra sidste uges sygdomstur. Meeeeen, senere på ugen står den på Tivoli, og dét er virkelig noget der siger jul med stort ‘J’. Hvordan ser jeres mandag ud?

Translation below.  

Monday mood, Atelier Krogbeck

All photos are from Pinterest

TRANSLATION Today’s Monday inspiration is very weather-inspired. When I woke up this morning there was a frost on the grass in the patio – a little sign that Christmas is close. Even though I’m always cold, I think it’s so nice to have zero degrees outside, and I love to wrap up into sweaters and big scarves. Having said that, I have spent the whole day indoors with warm tea and duvets, as I’m still a little sick from last week. What does your Monday look like?

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s