Monday mood #12

Jeg er så frisk i dag! Eller jeg er i hvertfald klar på dagen, klar på ugen, og klar på at gå november måned i møde. Det er en god start på en mandag. Der er en vis energi i dag – hvor den kommer fra ved jeg ikke, men det kan være at eg endelig har vænnet mig til de koldere og mørkere tider, i en sådan grad, at mit øgede søvnbehov og humør kan følge med. Det er dejligt. Hvordan ser jeres mandag ud?

Translation below. 

Monday mood, Atelier Krogbeck

Todays inspiration from Pinterest

TRANSLATION I’m filled with energy today. I’m ready to cease the day, the week, and ready to welcome November. That’s a good start for a Monday. I don’t know where this energy comes from – maybe my increased need for sleep and mood finally can keep up with the change of seasons. anyhow, it’s nice to be filled with renewed energy. How is your Monday?

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s