Contrasts, contrasts, contrasts

Normalt er jeg ikke fan af for mange sorte detaljer i hjemmet, da jeg synes det kan virke hårdt at se på i længden. Derudover skal det siges, at jeg er vild med boligindretning når det gøres til fulde, hvilket også er tilfældet her. Man har virkelig holdt den sort/hvide kontrast hele vejen igennem boligen. Jeg er også fan af trappen i boligen, og den lille hems – hvis i tjekker resten af billederne ud på deres hjemmeside, kan i se, at de har en rigtig fin hems med ruder ned til soveværelse. Det er en ret sej detalje. Hvad synes i?

Translation below. 

Alvhem, Atelier KrogbeckAlvhem, Atelier Krogbeck 5

All photos are from Alvhem

TRANSLATION Normally I’m not a fan of too many black details in the living, as I think it may can get a rather harsh look. on the other hand, I like it when people keep the same style throughout the decor, which is the case here. I’m also a fan of the stairs in the house and the little loft – if you check out the rest of the pictures on their website, you can see that they have a very nice loft with windows down to the bedroom. It’s a pretty cool detail. What do you think?

Alvhem, Atelier Krogbeck 2Alvhem, Atelier Krogbeck 1Alvhem, Atelier Krogbeck 4

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s