The big sofa-guide

Der findes to typer sofaer: dem der er pæne og dem der er gode flydesofaer, men som sjældent er pæne. Det kan være rigtig svært at finde den perfekte sofa. Jeg har her prøvet at finde nogle gode flydesofaer, som stadig er pæne.
Jeg kan bedst lide når sofaer har ben, da jeg synes det giver en vis lethed over møblet. Hvis ikke de har ben, bliver de meget tunge at se på – dog er der et par sofaer uden ben, som har formået at snige sig med her.

Translation below. 

Sofaguide, Atelier Krogbeck

#1 · #2 · #3 · #4 · #5 · #6 · #7 · #8 · #9

Jeg kan godt lide farver, men en sofa er et sort møbel, og derudover, er det et møbel som mange stiller i centrum a stuen, da det er et typisk samlingspunkt. Derfor synes jeg at sofaer skal have en forholdsvis neutral farve, såsom de klassiske grå og hvide, eller pastelfarver eller støvede mørke farver – netop så de bliver lidt mere afdæmpede. Så kan man altid pifte den lidt op med farverige puder eller implementere farver andre steder som på væggene eller fine nips og pynteting.

Vi har selv nr. 5 derhjemme, bare i en 3-personers version. Man både sidder- og ligger rigtig godt i den! Vi har piftet den lidt op med nogle puder og en plaid.

 

TRANSLATION There are two types of sofas: those that look nice and those there’s very good to take a nap in, but it’s rarely the two types are combined in one sofa. It can be very hard to find the perfect sofa. I have tried to find some good sofas that have both qualities.
I prefer sofas with legs, as I think it gives a rather light look. If they do not have legs, they are very heavy to look at – though there are a few sofas without legs that have managed to sneak into my guide.

I like colors, but a sofa is a big and heavy furniture, and in addition, it’s a furniture that people tend to place centered in the livingroom, as it is a typical gathering point. Therefore, I think sofas should have a relatively neutral color, such as the classic gray and white, or pastel colors or dusty dark colors. You can always lighten it up with colorful cushions or implement colors elsewhere like on the walls or fine nips and decorative items in the rest of the livingroom.

We have sofa no. 5 at home, just in a 3-person version. it’s perfect for  both sitting and taking a nap! We have spiced it up with some decorative pillows and a plaid.

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s