Månen exhibition at Louisiana

 

Der har været stille den sidste uges tid. Meget stille.

Jeg har haft efterårsferie, og selvom jeg havde planlagt en masse gode indlæg, så tog ferien overhånd og jeg nød at lave absolut ingenting. Det er altså også bare rart nogle gange, bare at kunne glemme alt det man ’skal’ og bare gøre det man har lyst til.

Translation on the way.

Månen, Atelier KrogbeckMy own photos form the exhibition

Én ting jeg fik lavet i ferien, var, at jeg fik besøgt Louisiana og fik set deres nye udstilling om månen. Man kan måske undre sig over, hvorfor et moderne kunstmuseum laver en udstilling om et himmellegeme, for det hører da til andetsteds?

IMG_7961

My own photos form the exhibition

Inden udstillingen havde jeg ikke læst så meget op på, hvad den handlede om, og havde derfor ikke rigtig nogle forventninger. Trods de mange mennesker, viste det sig, at det er en virkelig god udstilling. Mellem månens indflydelse på romantikkens kunst, moderneteknologi og optegninger fra Galilei Galileo til Tycho Brahe, gik det hele op i en større enhed. Installation, malerier og moderne forskning er kun nogle af de elementer, som udstillingen kan byde på. Der var endda VR-briller at prøve, så der er virkelig noget for alle. Jeg fik hevet min kæreste med, som ikke er synderligt begejstret for museumsbesøg, men han synes da, at udstillingen havde noget at byde på.

 

Månen, Atelier Krogbeck 1

Photo from Louisianas’ website

Det kan godt være jeg bare er lidt af en nørd, men det er sjovt at se, at et himmellegeme som Månen, har været beskrevet, diskuteret og undersøgt gennem flere tusinde år, og at man stadig, den dag i dag, har mange ubesvarede spørgsmål om Månen.

Udstillingen kører frem til d. 20 januar, og er klart et besøg værd. I kan læse mere om udstillingen på Louisianas hjemmeside lige her.

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s