Instagram profile of the month: Salmon Street

Salmon Street er månedens instagrammer, eller Trine og Anders, som indehaverne af profilen også går under, og de har yderligere også en blog af samme navn.
Det er ikke så længe siden jeg stiftede bekendtskab med Salmon Street, eftersom jeg først blev opmærksom på kontoen via en anbefaling af en helt tredje instagrammer (som jeg muligvis også laver et lille indlæg om en anden god gang). Jeg blev dog inspireret med det samme: Trine og Anders er nemlig i gang med det helt store renoveringsprojekt, og det er så hyggeligt at følge med i processen. Man får en indblik i mange af deres gør-det-selv projekter, og man får selvfølgelig også et kig ind deres fine bolig, der hvor der ikke er renoveringskaos. De er klart et ‘følg’ værd, og i kan finde deres Instagram lige her.

Translation below. 

Månedens instagramprofil, Salmon Street, atelier Krogbeck

All photos are from Salmon Street’s Instagram profile

TRANSLATION The Instagram profile of the month is Salmon Street, who also have a blog under the same name. The people behind the Instagram account are Trine and Anders, who are renovating a villa, and through their profile they invite you in to their renovating process, DIY and their lovely house (the part thats not under reconstruction).
The couple is definitely worth a ‘follow’, and you can find their profile right here.

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s