Etsy wanties

Etsy er dagens fokus. Man kan finde rigtig mange fine ting på Etsy, og rigtig mange unikke ting på Etsy. Derudover er det ofte også relativt billigt, og man får noget som ikke alle andre har. Jeg havde lidt glemt hvor godt jeg kan lide siden, så derfor kommer der også en lille samling af fine ting fra de mange mærker og privatpersoner, som sælger deres ting på siden.

Translation below. 

Etsy wanties, Atelier Krogbeck

Pineapple hook · wood block lamp · concrete planter/pencil holder · ceramic cup · amber brown glass bottle · wall hook · personal jewelry dish · mint green dish · teardrop paper clips


TRANSLATION Etsy is todays theme. You can find a lot of pretty stuff on Etsy, and a lot of unique things. I also find the prices relatively cheap, or cheaper than similar things in  normal stores. I had forgotten Etsy a little bit and how much I like the site, which is why I have found some nice stuff for you here. 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s