Use your space

Denne fine bolig, som er fra mit højtelskede boliginspirationsunivers Alvhem, formår at udnytte pladsen. I hvert et hjørne og i hver en krog er pladsen udnyttet. Hvis man kigger på stuen/spisestue er der utrolig mange elementer, men udnyttet på en sådan måde, at det harmonerer. Det, at gulvet er malet hvidt, gør måske også at der netop kan være så mange elementer på den brugte plads, uden at det virker for rodet. Hvad synes i?

Translation below. 

Atelier Krogbeck, bolig reportage 2Atelier Krogbeck, bolig reportage 3Atelier Krogbeck, bolig reportage 4Atelier Krogbeck, bolig reportage 1

All photos are from Alvhem

TRANSLATION This fine residence, which is from my beloved home-universe Alvhem, is using the space to the fullest. In each corner the space is utilized. A lot of elements are included in this livingroom/dining room, but everything harmonizes. What do you think?

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s