Things to do in October

Der er kommet tre ting på listen, som jeg gerne vil lave i denne måned. Så må vi se, når vi går november i møde, hvordan det er gået mig – specielt i forhold til første punkt!

1. Komme tilbage i form
Jeg har virkelig slækket på træningen på det seneste. Jeg har stadig trænet, men der har været langt i mellem. I sommerferien var jeg rigtig god til at komme afsted flere gange om ugen, men den seneste måned har der bare ikke været overskud, og så kommer man desværre ind i en ond cirkel. Det skal der laves om på, og det startede godt med, at jeg tvang mig selv til holdtræning i går – so far so good!

2. Keramikkursus
Valby kulturhus tilbyder gratis keramikkursus, hvorefter deltagelse der er fri benyttelse af deres keramikværksted. Det skal jeg prøve, og så må vi se om jeg kan finde ud af det.

3. Kulturnat
Jeg har været flittig gænger til kulturnatten i København lige siden jeg var lille, så derfor skal jeg selvfølgelig også med i år, når det går løs d. 12 oktober.

Translation below. 

Things to do October, Atelier Krogbeck

Photos from Pinterest and here

TRANSLATION There are three things on the list this month. So, lets see how it went, at the ens of the month – especially in relation to the first point!

1. Get back in shape
I’ve really been slacking when it comes to exercise. I have still been training, but there have been long between each training session. I was really good during the summer, but the past month I have been slacking, and therefor, unfortunately, you get into a vicious circle.  I forced myself to team training yesterday – so far so good!

2. Ceramic course
Valby Culture House offers a free ceramic course, which after participation there is free use of their pottery workshop. I’m going on thursday, and I’m so excited!

3. Culture Night
I have been a frequent attendant  for the cultural night in Copenhagen ever since I was small so, of course, I will also join this year when it will be 12 October.

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s