Colorfull bedroom

Denne lille ‘get the look’ er stærkt inspireret af mit mandagsmood – det er faktisk taget fra et af billeder fra min collage fra det indlæg. Nu er det her, som en lille inspirationguide til hvordan man kan skabe samme stil hjemme hos sig selv. Normalt er jeg ikke til orange, men synes simpelthen at det her fungerer super godt – hvad synes i?

Translation below. 

Atelier Krogbeck, get the look

1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6
Photo taken from Pinterest

TRANSLATION this little ‘get the look’-guide takes point of departure from my Monday mood a little while ago. Now the photo is here, with a little inspirational guide on how to create the look in your own home. Normally I’m not a fan of orange in the living, but here it look great, what do you think?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s