Crush on: Panton Chrome

Da jeg for nogle måneder siden faldt over denne limited edition Verner Panton Vitra stol blev jeg helt forelsket. Den er jo simpelthen så sej – og en klassiker indenfor dansk design. Jeg synes den har sådan et lidt futuristisk og alligevel moderne udseende, og jeg tror virkelig den bare kan live et rum om på en helt speciel måde. Desværre ligger den ikke lige indenfor mit budget, men derfor kan den vel godt komme på ønskelisten?

Translation below. 

Verner Panton, Vitra Chrome

Photo from Pinterest and Paustian.

TRANSLATION A couple of month ago I came across this limited edition Verner Panton Vitra chair, I immediately fell in love. It’s simply so cool – and a classic within Danish design. I think it has such a somewhat futuristic and yet modern look and I think it can live a room in a very special way. Unfortunately, it’s not just within my budget, therefor I’ll put on my very-optimistic-wishlist. 

Atelier Krogbeck

En mening om “Crush on: Panton Chrome

  1. Pingback: Dear diary…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s