Get the look: Danish coolness

Denne stue har været overalt. Jeg har set den på diverse bolig magasiners hjemmesider, på pinterest og en masse blogs. Det er nu også en flot stue! Derfor synes jeg, at det var tid til at lave en ‘get the look’ med den famøse stue. Mange af elementerne er fra dansk design såsom Henrik Vibskov plakaten, OX Denmarq bordet og by Lassen lysestagen. Den oser simpelthen af dansk coolnes.

Translation below. 

Get the look

Photo of livingroom is from Pinterest
#1 · #2 · #3 · #4 · #5 · #6 · #7 · #8

TRANSALTION This living room has been everywhere. I’ve seen it on the website of various interior magazines, on pinterest and on a lot of blogs. And it is, indeed, a nice living room! Therefore, I thought it was time to make a ‘get the look’ with the famous living room. Many of the elements are from Danish design such as the Henrik Vibskov poster, the OX Denmarq table and the by Lassen candleholder. It’s simply oozes of Danish coolness.

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s