Refreshingly different

Denne bolig er meget anderledes ift. hvad jeg plejer at vise frem her på bloggen, men nogle gange er det rart at se noget andet. Jeg var meget i tvivl om jeg ville vise denne bolig faktisk, men synes alligevel at den fortjente at komme med, dels fordi det er en ret fin bolig, selvom selve stilen er anderledes, men også fordi det er så gennemført hele vejen igennem. Jeg er vild med sofaområdet for der harmonerer den ældre stil sammen med den moderne kunst – det skaber en god kontrast, og bliver ikke for tungt at se på. Men det formår de faktisk at gøre hele vejen igennem. Hvad synes i?

Translation below. 

Atelier Krogbeck, Alvhem 2Atelier Krogbeck, Alvhem 3Atelier Krogbeck, Alvhem 1

All photos from Alvhem

TRANSLATION This residence is very different compared to what I usually show on the blog, but sometimes it’s nice to see something different. I was very unsure whether to show this residence or not, but at the end I think it deserves to bee shown, partly because it’s a pretty nice property, although the style itself is different, but also because it’s so well-done all the way through. I love the sofa area and how it harmonize the older style with the modern art – it creates a good contrast and somehow lightens the look. What do you think?

Atelier Krogbeck, Alvhem 4Atelier Krogbeck, Alvhem 5

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s