Things to do in September

Endnu en måned lægger forud, og jeg har massere af forventninger og forhåbninger til september. Der er allerede planer langt ud på måneden, hvilket godt kan være lidt stressende, men så får man da i hvertfald lavet noget, og ender ikke med at sidde på sofaen alle fridage.

1. Vincent van Gogh udstilling på Arken
Jeg skal se den nye udstilling, som netop lige er åbnet her i weekende. Nu er jeg tidligt ude, og reklamere med, at jeg vil se udstillingen, og hvis jeg kender mig selv ret, så får jeg først set den i sidste øjeblik. Den løber frem til januar i det nye år, så der er god tid 😉

2. Købe mig fattig på diverse lagersalg
Eller måske ikke købe mig fattig, for er trods alt en fattig studerende, men det er bare så nemt at falde i fælden, når man er på lagersalg. Der er ofte for mange gode tilbud.

3. Latikamerikaner fest
September er rigtig i det kulturelle hjørne, og latineramerikansk fest er sidste kulturelle indslag. Det latinamerikanske hus, som holder til i Valby, byder på festligheder på sydamerikansk maner. Eftersom jeg selv har boet i Chile, savner jeg den sydamerikanske stemning, og regner stærkt med at møde op d. 29 septemer til massere af lækker mad, musik og ikke mindst dans.

Translation below. 

thing at lave september, Atelier Krogbeck

Photo of painting from the Vincent van Gogh exhibition at Arken, shopping photo from Pinterest, and the last photo is my own.

TRANSLATION Another month has arrived, and I have plenty of expectations and hopes for September. I’m already booked way into the month, which may be a little stressful, but then I certainly have something to do 😉

1. Vincent van Gogh exhibition at Arken Museum
I would love to see the new exhibition at Arken, which just opened the past weekend. If I know myself right, I’ll see the exhibition just in time before it closes. It runs until January of the new year, so there’s still plenty of time;)

2. Stock sales
There are often too many good deals at the many stock sales held here in the fall – so many that it’s easy to buy yourself poor in a short period of time.  

3. Latinamerican party
I’m really in the cultural corner this month, and a Latin American party is the last cultural feature. The Latin American house invites to celebrations in the best South American style. Since I have lived in Chile, I miss the South American mood, and I highly anticipate meeting up at 29 September for a day filled with lots of delicious food, music and dancing.

 

Atelier Krogbeck

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s