Dear diary #5

Endnu en måned er gået på held, sommerferien er slut for mange, og min egen ferie slutter også snart. Det betyder selvfølgelig også, at vi skal have et lille tilbageblik på den forgange måned.

August har stået i feriens tegn – ligesom juli måned. Jeg var stadig på solrige Mallorca i begyndelsen af august, og tog senere på ferie i Danmark – jeg var nemlig i sommerhus i Ebeltoft. Trods de store kontraster – massere af sol på Mallorca og derefter 3 regnfulde dage i Ebeltoft, for vejret vendte – så har det været en dejlig måned, og to dejlige ferie.

Translation below. 

IMG_7710

På boligfronten fik vi hængt lidt flere af vores billeder op – der mangler stadig et par stykker, da de specielle søm vi havde købt ikke fungerede med de sidste billedrammer, øv. Jeg har dog allerede fået køb nogle almindelige søm, og håber at de kan holde de små billeder oppe.

Derudover fik jeg endelig set udstillingen ‘Vogue Like a Painting’ på Gl. Strand, som jeg ellers har haft “ønsket” at se de seneste to måneder, som i kunne læse både her og her, hvis i har fulgt med.

På blogfronten er det altid sjovt at følge med i hvilke indlæg læser mest med på, og denne måned har både mit lille badeværelsesinspiration af et mandagsindlæg og 1-værelseslejligheden jeg viste, været populære.

Vogue Like a Painting, Atelier Krogbeck, Gl. Strand

Fotos from the Vogue Like a Painting exhibition.

TRANSLATION Another month has passed, the summer vacation is over for many and my own holiday will end soon. This also means, of course, that we must have a small look August.

August have been the month of vacation – just like July. I was still on sunny Mallorca in the beginning of  August, and later went on holiday in Denmark – I was in a cottage in Ebeltoft. Despite the big contrasts – plenty of sunshine in Mallorca and then 3 rainy days in Ebeltoft, before the weather turned – it has been a lovely month and two wonderful holidays.

Apartment-wise, we hung up more of our pictures – still missing a few, as the special nails we had bought didn’t work with some of the picture frames. However, I have already bought some ordinary nails, and hope they work with the last pictures.

In addition, I finally saw the exhibition ‘Vogue Like a Painting’ at Gl. Strand, which I have been talking about the last two months, which you can read both here and here.

Blog-wise, it’s always fun to keep track of which posts are the most popular among you readers, and this month both my little bathroom inspiration of a Monday inspiration and the 1-room apartment I showed, have been popular.

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s