Vogue Like a Painting exhibition

Jeg fik endelig set Vogue Like a Painting udstillingen på Kunstforeningen Gl. Strand, som jeg ellers har snakket om længe. Jeg når altid lige akkurat at se de udstillinger jeg gerne vil, inden de slutter – hellere sent and aldrig 😉

Det var tydeligt at se, at der var gjort klar til en fashion udstillinge, da væggene var malede i flotte farver der komplementerede fotografierne på æstetisk vis, hvilket gav en rigtig god atmosfære og helhedsoplevelse.
På udstillingen kan man finde alt fra stilleben og “klassiske modefotografier” til abstrakte og maleriske kompositioner. Udstillingen stiller skarpt på modefotografiet som et kunstværk –  og der er tydelige paralleller til kunsten.

Translation below.

IMG_5990
Der var mange flotte fotografier at se på udstillingen, men selve udstillingen var ikke særlig stor, trods den boltrede sig på hele tre etager, og det var lidt skuffende. Derudover synes jeg, at selvom fotografierne var yderst elegante og maleriske, og lever op til beskrivelsen af udstillingen. Yderligere synes jeg, at det hurtigt blev lidt ensformigt at kigge på, jo længere ind i udstillingen man kom. Med det sagt, kan det dog godt være, at jeg har haft for høje forventninger til udstillingen. Jeg må dog indrømme, at jeg blev positivt overrasket over hvor store fotografierne er, hvilket gav en helt anden oplevelse, at kunne gå helt tæt på og virkelig se de mange små detaljer der ligger i et modefotografi.

Det er ved at være sidste chance for at se udstillingen, da den lukker allerede d. 2 september, men hvis man er modeentusiast, ligesom mig, så er den et besøg værd, da selve fotografierne er så dejligt store og flotte, og det er sjovt at se nogle af de tydelige referencer til kunsten i nogle af fotografierne. I kan læse mere om udstillingen lige her.

Vogue Like a Painting, Atelier Krogbeck, Gl. Strand

 

TRANSLATION I finally went to see the Vogue Like a Painting exhibition at Kunstforeningen Gl. Strand, which I have talked about doing for quite some time.

It was clear to see that the exhibition was fashion related, as the walls were painted in beautiful colors that complemented the photographs aesthetically, giving a really good atmosphere and overall experience.
At the exhibition you can find everything from still life and “classical fashion photographs” to abstract and picturesque compositions. The exhibition focuses on the fashion photography as a work of art – there are clear parallels to art.
There were many great photographs at the exhibition, but the exhibition itself was not very big, even though filled up on three floors. In addition, I think that although the photographs are extremely elegant and picturesque, they live up to the description of the exhibition. Furthermore, I think the photograph became a bit monotonously to look at, the farther into the exhibition you came. With that in mind, I may have had too high expectations for the exhibition. However, I must admit that I was pleasantly surprised to see how big the photos are in reality, which gave another experience – to be able to go very close and really see the many small details the fashion photograph.

It’s about to be the last chance to see the exhibition as it closes already September 2nd. If you’re fashion enthusiast, like me, it’s worth a visit, as the photos themselves are beautiful and it’s fun to see some of the clear references to the art in some of the photographs. You can read more about the exhibition right here.

 

Atelier Krogbeck

En mening om “Vogue Like a Painting exhibition

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s