Monday Inspiration #11

Jeg funderer over, om jeg skal renovere vores badeværelse – vi har lille bitte københavner badeværelse, og det har, vist nok, rigtig mange år på bagen. De få kvadratmeter, de mange rør og små vinkler, giver en del begrænsninger i forhold til hvad man kan have a håndvask, skabe, hylder osv. Denne mandagsinspiration byder derfor på lidt badeværelsesinspiration. Er der nogle af jer der også har renoveret, eller har, et lille badeværelse? i så fald, hvilke løsninger har i fået til at fungere?

Translation below. 

Monday inspiration, Atelier Krogbeck, Pinterest

All photos are from Pinterest

TRANSLATION I’m considering renovating our bathroom. It’s quite old, and with a limited number of squaremeters, it makes it difficult to renovate. Therefore, this Monday inspiration is a little bathroom moodboard. Are there any of you who have renovated, or re-decorated your bathroom?

 

Atelier Krogbeck

En mening om “Monday Inspiration #11

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s