Makeup bags

Jeg er på udkig efter en ny toilettaske og makeuppung, idet lynlåsen i min nuværende toilettaske er gået i stykker – der er intet værre end at skulle pakke den ned, og alle ens ting falder ud i resten af tasken. Derfor har jeg lavet en lille liste med nogle toilettaske, som jeg synes er super fine.

Translation below.

Toilettasker

#1 · #2 · #3 · #4 · #5 · #6 · #7 · #8 · #9

 

TRANSLATION I’m looking for a new makeup bag, since the zipper is broken in my current one – there is nothing worse than all your toiletries mixing with your clothes, when packing for a trip, when the zipper doesn’t work. Therefor I have collected a few makeup bags I think are cool, and wouldn’t mind having. 

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s