Crush on: Thorup Copenhagen

I kender måske ikke hans designs endnu, eftersom han er en af de nyere spillere i den danske designverden. Jeg har fulgt ham på Instagram i et lille årstid tror jeg, da en af de mange blogs jeg selv følger, tippede om hans designs.
Hans designs skiller sig lidt ud ift. mange andre designere, i og med, at han kreerer flotte polerede jern overflader, som får sådan et lidt spacey udtryk. Jeg er helt vild med hans sofaborde og sideborde, og har længe stærkt overvejet om jeg skulle investerer i et, så det kan pryde vores stue – det kan være det snart sker. Hvad synes i om hans design?

Translation below.

 

Thorup Copenhagen, Atelier Krogbeck

All photos are from Thorup Copenhagen’s Instagram profile and website

TRANSLATION You may not know of his designs yet, as he is one of the newer players in the Danish design world. I’ve been following him on Instagram a while now, since I was introduced to his designs on another blog I came across.
His designs are a bit different from many other designers, because he creates beautiful polished iron surfaces, which gives his designs a spacey expression, but nonetheless, a beautiful look. I’m totally crazy about his small side tables, and wouldn’t mind having it compliment my livingroom. What do you think of his designs?

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s