Monday inspiration #10

Humøret er oppe, men energien til den lade side. Sådan ser min mandag ud, i hvertfald min mandag morgen. Der er fuld fart på både i dag og resten af ugen, så lidt farve er der altså på humøret, hvilket også grunder for det sindsygt flotte badeværelsesvæg med svanerne på – jeg er helt vildt med det, selvom det ved første øjekast kan virke lidt overdrevet. Selvom der skal ske mange ting denne uge, som jeg gerne vil, så har man nogle gange lyst til bare at tage motorvejen og se dyner, så det hele er overstået hurtigt. Hvordan ser jeres mandag ud?

Translation below. 

Mandagsinspiration

All photos from Pinterest

TRANSLATION The mood is high, but the energy level is low. This is what my Monday looks like today, at least my Monday morning. There is full speed on both today and the rest of the week, therefore my mood is a bit colorfull. What does your Monday look like?

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s